Carrie Howells

Carrie Howells

17 Reputation

4 Badges

15 years, 269 days
University of Waterloo
Instructional Support Coordinator
Waterloo, Ontario, Canada

MaplePrimes Activity


These are replies submitted by Carrie Howells

This is great, thank you!

Now the trick will be return this display to MapleTA and incorporating it into the question I'm working on. :)

*******
Carrie Howells, Instructional Support Coordinator
Mathematics Faculty Computing Facility
University of Waterloo
MC 3054, 519-888-4567 x36272

This is great, thank you!

Now the trick will be return this display to MapleTA and incorporating it into the question I'm working on. :)

*******
Carrie Howells, Instructional Support Coordinator
Mathematics Faculty Computing Facility
University of Waterloo
MC 3054, 519-888-4567 x36272

So, how did it go?

That's awesome, and way better! I didn't realize that the legend entries didn't have to be strings.

Thanks, worked like a charm!

Carrie:)

That's awesome, and way better! I didn't realize that the legend entries didn't have to be strings.

Thanks, worked like a charm!

Carrie:)

I've been able to copy and paste a character from elsewhere in the document and have it appear properly on a label and on a button. Tedious, but do-able. It would be nice if I could type the correct sequence of characters, or insert from a palette. But at least copy and paste works for these components.

The only one I haven't figured out yet is using special characters in a plot legend string like

Do(%Plot0 = plot(sin(%Slider0*x), x=0 .. 2*Pi, y=-1..1, legend="sin(ω*t)"))

The omega doesn't display correctly on the legend--it reads "sin(ω *t).

Any ideas?

I've been able to copy and paste a character from elsewhere in the document and have it appear properly on a label and on a button. Tedious, but do-able. It would be nice if I could type the correct sequence of characters, or insert from a palette. But at least copy and paste works for these components.

The only one I haven't figured out yet is using special characters in a plot legend string like

Do(%Plot0 = plot(sin(%Slider0*x), x=0 .. 2*Pi, y=-1..1, legend="sin(ω*t)"))

The omega doesn't display correctly on the legend--it reads "sin(ω *t).

Any ideas?

Page 1 of 1